YILMAZ: HÜKÜMET RİZESPOR'U 2. LİGE DÜŞÜRDÜ

Eski başbakanlardan Rize bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, ''Milletin bütün sıkıntılara rağmen AK Parti'ye karşı sesini yükseltmemesinin nedeni, çaresinin olmamasıdır'' dedi.

Yılmaz, Rize'nin Çayeli ilçesinde Muhtarlar Derneğini ziyaretinde yaptığı konuşmada, kendisine ''Rize'ye neden az geliyorsunuz, daha önce sık sık geleceğim dediniz'' şeklinde sorular yöneltildiğini ifade ederek, ''Ben buradaki sıkıntıyı yakından takip ediyorum'' diye konuştu.

Çay konusundaki sıkıntıyı, üreticinin çayını özel sektöre vermek mecburiyetinde kaldığını, paralarını alamadıklarını, esnafın sıkıntısını takip ettiğini belirten Yılmaz, ''Ama takdir etmeniz lazım ki bütün bunlara karşı eğer arkamızda güçlü bir siyasi parti olmazsa bir şey yapamayız. Tek başıma ben gelirim, ancak sizi teselli ederim. Giderim Meclis'te ancak Kamer Genç gibi ikide bir çıkarım, söylerim. Bunlar sizlere bir şey sağlamaz. Bunların çaresi ancak arkamızda güçlü, alternatif olan bir parti olmasıdır. Zaten milletin bütün sıkıntılara rağmen AK Parti'ye karşı sesini yükseltmemesinin nedeni, çaresinin olmamasıdır. AK Parti gitse, CHP gelse daha mı iyi olacak? Onun için arkasında güvendiği bir parti olması lazım. Ben sürekli bunun için çalışıyorum. Şimdi işin sonuna da geldik. İnşallah bu bayramdan sonra bir ay içinde o birleşmeyi tamamen gerçekleştireceğiz. Ondan sonra size geleceğim, hedeflerimi anlatacağım. Sizden yeniden yeni parti için destek isteyeceğim.'' şeklinde konuştu.

"ÇAYKUR RİZESPOR'U HÜKÜMET DÜŞÜRDÜ"

Mesut Yılmaz, Oktay Çevik ve Hasan Vezir’in başarılı olmalarını umut ettiğini söylediEski Başbakan ve Rize bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz yeni stadın gayet güzel olduğunu söyledi.

Stadın geç kalınan bir hizmet olduğunu belirten Yılmaz, “Stat’ımız ve iyi bir kulüp yapımız var. Rize dışında yaşayan iş adamlarında bu işe sahip çıkması ve bu işi geçmişte olduğu gibi bir tek kişiye bırakmamış olması çok iyi gelişmelerdir. Rizeli iş adamları örnek bir oluşum yaptılar” dedi.

Bütün bunların hedeflediği Rizespor’un süper ligde olmadığını belirten Rize Milletvekili Mesut Yılmaz, “Bu hükümet Rize’yi diğer alanlarda olduğu gibi futbolda da Süper Lig'den 2. Lige düşürdü. Şimdi un var, şeker var artık bundan gerekli malzemeyi yapmanın zamanıdır. O da inşallah bize nasıp olur. Oktay Çevik ve Hasan Vezir Rize’de yetiştiler. Umarım başarılı olurlar" şeklinde konuştu.