Yeşilay Rize Şubesi'nde Beşikçi güven tazeledi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Rize Şubesi Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Selçuk Beşikçi Şube Başkanlığına yeniden seçildi.

Rize Yeşilay Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurula; Mevcut başkan Selçuk Beşikçi’nin yanın sıra Rize Yeşilay Şubesi üyeleri katıldı.

Rize Yeşilay Şube Başkanlığı görevine yeniden seçilen Beşikçi gerçekleştirdiği konuşmada; “Yeşilay Rize Şubesi olarak; İlimizde vatandaşlarımızın bağımlılıklardan uzak kalarak hayata dair umutlarını yeşertmeyi ve her ailede en az bir Yeşilay gönüllüsü bulunmasını hedefliyor ve bu yolda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi. 

Rize Yeşilay Şubes'nin Beşikçi başkanlığındaki Yönetim Kurulu üyeliğine; Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğünde Spor Hizmetleri Müdürü Ramazan Öztürk, İl Sağlık Müdürlüğünde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Salih Yıldırım, Rize Anadolu Ajansı İl Sorumlu Muhittin Sandıkçı ile Rize Valiliği Özel Kalem Müdürlüğünde görevli Meryem Börekçi Koto getirildi. 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Ulvi Güzel, Hasan Yılmaz, Abdurrahman Yıldırım, Fedai Kabadayı, Hilal Saka Tarakçı

Denetleme Kurulu (Asil): Şaban Ergene, Selim Kandemir, Aydın Berber olurken Yedek üyeleri ise Selin Kuk, Burak Bilgili, Cemil Metoğlu