Yeniden Refah Çayeli için Ali Halitoğlu dedi

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Çayeli Belediye Başkan adayı olarak Ali Halitoğlu'nu açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Rize İl binasında gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, İl Sorumlusu ve MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz, Çayeli İlçe Başkanı Ahmet Kızılkaya ve partililer katıldı.

Düzenlenen toplantıda Çayeli Belediye Başkan Adayı olarak Ali Halitoğlu’nu açıklayan Yeniden Refah partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Millî Görüş Belediyeciliğini Çayelili vatandaşlarıyla birlikte hayata geçirerek Refahlı Belediyeler çatısı altında hizmet ve yerel kalkınma için ilk adımın atıldığını ifade ederek, "Çayeli ilçemizde emekli öğretmen olan ve Çayelili vatandaşlarımızın yakinen tanıdığı, güvendiği ve saygı duyduğu bir sima olan Ali Halitoğlu bey ile ilkeli ve ahlaklı belediyeciliğe geçişi sağlayacağız. Millî görüş belediyeciliği ile Çayeli halkımızı buluşturacağız. Milletimizin özlemle ve hasretle beklediği belediyelerde Millî Görüş iktidarını yeniden kuracağız." dedi.