YAVUZ SELİM'DE MEZUNİYET COŞKUSU

Güneysu Yavuz Selim Lisesi son sınıf öğrencileri mezuniyet eğlence programı düzenledi.

Haber: Turgay Ayhan

Güneysu Yavuz Selim Lisesi'nin Yıl Sonu Programı'na, Güneysu Kaymakamı Suat Demirci, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, İlçe Jandarma Karakol Komutanı İsmail Erdoğan, İlçe Emniyet Amiri Lütfi İnal ile birlikte Güneysu İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Külünk de katıldı.

Güneysu Belediyesi Konferans Salonunda yapılan program, Güneysu İlçe Kaymakamı Suat Demirci’nin başarılı öğrencileri ödüllendirmesiyle başladı. Mezuniyetine adım atan öğrencilerin hazırlamış oldukları “Sevdalı Sözler” Şiir Dinletisi’nin yanı sıra, atma türküler, skeçler ve diploma töreni beğeniyle izlendi.

Mezuniyet günü hakkında düşüncelerini ifade eden Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder; “İnanıyorum ki, Yavuz Selim Lisesi’nden mezun olacak olan öğrenciler, yaşamlarının ilerleyen dönemlerinde her zaman başarılara imza atacaktır. Gerçek yaşama atılan ilk adım bu günden itibaren başlamaktadır. Gelecekle ilgili planlarını yapan öğrencilerimizin pek çoğu yaşamlarının ilerleyen dönemlerinde her ne mevkide olurlarsa olsunlar bu günlerini, lise çağlarını unutmayacaklardır” dedi.

Güneysu Yavuz Selim Lisesi Müdürü Adnan Yığcı da Yavuz Selim Lisesi mezunlarının okullarıyla ilişiklerinin yaşamları boyunca kesilemeyeceğine dikkat çekerek öğrencilere hitaben; “Okulunuzun kapısı bu gün sizlere kapanmamakta aksine asıl şimdi açılmaktadır” diyerek öğrencilere veda etmeyeceklerini ifade etti.