VELİKÖYSPOR 1. AMATÖR A GRUBUNDA FIRTINA GİBİ ESİYOR

Rize U-19 (A-Gençler) 1. Amatör A Grubunda fırtına gibi esen ve üç Play-off adayından biri olan Veliköyspor 10. Haftanın en karlı takımı oldu.

Veliköyspor rakiplerinden Kalkanderespor'u yenerek önemli bir avantaj yakaladı. Son altı maçtır mağlup olmayan futbolcularını  başarılarından dolayı kutlayan Kulüp başkanı Lütfü Kopuz kalan İyiderespor ve Rize Belediyespor maçlarını kazanarak Play-off'a kalacaklarını söyledi.

Veliköyspor Kulüp Başkanı Lütfü Kopuz, “Bu şekilde Veliköy ve çevre köy insanının yaptıkları yatırımın karşılığını onlara güzel futbol seyrettirerek ödemek istiyoruz. Veliköyspor’u yaratan insanlara  maçlarımızı seyretmeye davet ediyoruz” dedi.

Veliköyspor’un başarılı Teknik Sorumlusu Ercan Yılmaz ise Kalkanderspor maçı ve kalan maçlar hakkında şunları söyledi; "Kalkandere gibi zor bir deplasmandan oyuncularının özverili ve istekli mücadelesi ile galip geldik. Grubu 2. sırada bitirmek için kalan 2 maçımızı kazanıp rakiplerin puan kaybını bekleyeceğiz. Grubu 2. sırada bitirirsek bu takımın  Rize A Gençler Ligi (U-19) şampiyonu olmaması için hiç bir sebep yok. Kalkanderespor maçının başında yakaladığımız 2-0 lık avantajı iyi kullandık ve maç boyunca oyunu kendi sahamızda kabul etmemize rağmen yediğimiz goller dışında ev sahibi takıma net gol pozisyonu vermedik. Orta sahada topa biraz daha sahip olabilseydik sonuca daha rahat şekilde ulaşabilirdik ama her şeye rağmen bu zor deplasmandan 3 gol ve 3 puanla dönmek bizi çok mutlu etti.Cuma günü yapacağımız antrenmanla Çarşamba günü oynanacak olan İyiderespor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Bu istek ve arzu Veliköyspor’u gelecekte daha güzel günlerin beklediğinin habercisi ve göstergesidir”