Veliköy ilk yenilgisini Pazarköy'den aldı

Rize Süper Amatör Ligi ekiplerinden Veliköyspor, deplasmanda Pazarköyspor'a 5-3 yenilerek 10 hafta sonra mağlubiyetle tanıştı.

Rize Süper Amatör Ligi 10. Hafta karşılaşmasında Pazarköyspor, sahasında haftaya namağlup lider Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ekibini konuk etti.

Büyükköyspor ve Çiftlikspor ekiplerinin ligden çekilmesinden dolayı bu iki haftayı hükmen 3-0 galip kazanması dışında oynadığı 7 maçtan da 3 puan alarak sahadan ayrılan Kopuzlar Vakfı Veliköyspor, sezonun ilk yenilgisini Pazarköyspor’dan aldı. Güneysu İlçe Stadında oynanan karşılaşmanın 30'uncu dakikasında ev sahibi ekip Oğuzhan Anlamış'ın kırmızı kart görerek oyun dışında gönderilmesiyle 10 kişi kaldı. Karşılaşmayı 10 kişi tamamlamak zorunda kalan Sarı-Siyahlı ekip zorlu karşılaşmadan 5-3 galip ayrılmasını bildi.

Ligde ilk devrenin bitimine bir hafta kala Veliköyspor aldığı ilk yenilgiyle 24 puanda kalsa da en yakın rakibi Güneysuspor ile arasında 3 puan fark ile liderlik koltuğundaki yerini korudu. Pazarköyspor ise Çiftlikspor karşısında aldığı hükmen 3-0’lık galibiyet dışında dördüncü galibiyetini alarak 15 puana yükseldi ve haftayı 8’inci sırada tamamladı.

Ligde 07 Ocak Pazar günü oynanacak olan ilk devrenin son haftasında Kopuzlar Vakfı Veliköyspor, saat 13.00’da sahasında 18 puanlı Kalkanderespor ekibini konuk edecek. Pazarköyspor ise rakibi Büyükköyspor’un ligden çekilmesinden dolayı son haftayı BAY geçecek ve ilk devreyi 18 puanla tamamlamış olacak.