TORPİLİ İŞLEMEYİNCE ORTAKLIKTAN VAZGEÇTİ

Rizespor Yatırım A.Ş.'ye ortak olup yeğenini takıma oyuncu olarak sokamayan Ali Bayramoğlu, dilekçe yazıp ortaklıktan ayrılmak istedi.

AK Parti Rize milletvekili Ali Bayramoğlu, Rizespor Yatırım A.Ş.'ye 60 bin TL ile ortak olurken, transfer döneminde transfer komitesini ve yönetimi arayarak yeğenini Rizespor`a vermek istedi.

Transfer komitesinin takıma uyum sağlamayacak, başarı için mücadele etmeyecek oyunculara yer vermek istememesi milletvekili Ali Bayramoğlu`nun tepkisine neden oldu.

Transfer komitesinin uyumlu bir dille AK Parti Rize milletvekiline torpil ile adam almadıklarını, takıma yararlı oyuncular almak istediklerini bildirmeleri üzerine Rizespor kulübüne dilekçe yazan milletvekili Ali Bayramoğlu, “Şirket ortaklığından ayrılmak istiyorum. Şirketteki hissemi satıyorum. Aynı zamanda şirkete verdiğim 60 bin TL yi istiyorum. Şirket ortaklığından da ayrılmak istiyorum” yazısı gönderdi.

BAYRAMOĞLU İDDİALARI YALANLADI

Rizespor A.Ş. ortaklığından ayrılmak için dilekçe verdiğini doğrulayan Bayramoğlu, ayrılmasının futbolcu yeğeninin takıma alınıp alınmamasıyla ilgisi olmadığını söyledi.

Bayramoğlu, “Bu iddia doğru değil. Yeğenim zaten Darıca Gençlerbirliği'nde futbol oynuyor. Ayrılmak istememin nedeni; şirket kurulduğunda alınan bazı prensip kararları oldu. Bu prensip kararlarına uyulmadığını düşünüyorum. Böyle olunca bu oluşumda yer almamın bir anlamı yok. O nedenle ayrılmak istedim. Hafta sonu Rize'de olacağım. Konuyla ilgili açıklama yapacağım” diye konuştu.