Tatil İçin En Uygun Araç Kiralama Carvento'da

Yaz aylarının gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte yoğun iş temposundan ne kadar bunaldığınızı fark ettiyseniz daha fazla vakit kaybetmeden tatil planları yapmaya başlamanızı öneririz.

İster güneşin ve denizin tadını çıkarabileceğiniz ister ülkemizin en güzel lokasyonların keşfedeceğiniz bir tatil hedefliyor olun tatil rotanızı Carvento araç kiralama hizmetleri hakkında bilgi almadan belirlemeyin. Ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama hizmetleri de sunan Carvento’nun geniş araç filosundan ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun marka ve model araçları seçebilir, keyifli bir tatile giden yolda ilk adımınızı atabilirsiniz.

Güvenli ve özel araç konforunda bir tatil geçirmek isteyenler için Carvento araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak şüphesiz en doğru seçimdir. Araç kiralamak yalnızca yolculuğun konforunu artırmakla kalmaz aynı zamanda seyahat süresi boyunca istedikleri güzergahları ziyaret edebilir ve istedikleri yerde mola verebilirler.

Gezi planı nasıl yapılır diye merak ediyorsanız öncelikle hangi aracı kiralayacağım sorusuna yanıt vermeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz. kiralık araç tatil rotasına uygun özelliklere sahip olmalıdır. İyi bir yol haritası çıkarılmadan önce hatchback, SUV ve binek gibi birbirinden farklı araç modelleri arasında beğeniye ve isteğe göre araç seçimi yapılarak yolculuğun daha keyifli bir hale getirilmesi mümkündür. Bu aşamada Carvento’nun geniş araç filosu ile tanışmak önemli bir avantajdır. Birbirinden farklı marka ve model araçlar arasından en uygun aracı seçmek hayal edilen tatile giden en kestirme yoldur. Sürüş kalitesinin artması ve yolculuğun güvenli bir şekilde tamamlanması için rahatlıkla kullanılabilecek ya da deneyim kazanılmış araç modellerinin tercih edilmesi doğru bir adım olur. Eğer doğayla iç içe, engebeli ve geniş kamp alanlarında uzun tatiller planlandığında SUV, şehir içinde eğlenceli bir tatil planlanıyorsa hatchback modelleri iyi birer alternatif olabilir.

Carvento Araç Kiralama Sektöründe Kalitenin Temsilcisi


Carvento en az 24 saat araç kiralama hizmeti vermekte olup araç kiralama yapacak olan kişilerde sürücü belgesi ve yaş alt limiti konularında bazı sınırlamalar bulunur. Renault Clio, Peugeot 301 ve Fiat Egea gibi B segment araçlarda 2 yıllık ehliyet ve 23 yaş; Renault Megane ve Ford Focus gibi C segment araçlarda 3 yıllık ehliyet ve 25 yaş, Passat, VW, Audi A6 gibi D ve E segmenti araçlarda 5 yıllık ehliyet ve 28 yaş şartı aranır.

Carvento araç kiralama işlemi sırasında kiralama yapan kişilerden kendi adlarına düzenlenmiş bir kredi kartı ibraz etmeleri istenir. Kredi kartından, kiralanan araç grubuna göre belirlenmiş depozito tahsil edilir.

B ve C segment araçlarda günlük 300 km ve aylık 3000 km ile D ve E segment araçlarda günlük 200 km ve aylık 2000 km kullanım ve kilometre limiti bulunur.

Araç kiralama hizmeti alınan süre boyunca oluşabilecek trafik cezaları ve otopark ücretleri ile her tür sorumluluk araç kiralama hizmeti alan kişiye aittir. Carvento’nun tüm araçları ülkemiz yasaları tarafından öngörülen Trafik Sigortası ve Özel Kasko Sigortası ile sigortalanarak güvence altına alınır. Bununla birlikte yasalar dahilinde belirtilmiş sigorta şartlarının yerine getirilmemesi halinde sorumluluk araç kiralama hizmeti alan kişiye ait olur.

Kaza anında araç sürücüsünün alkollü ya da uyuşturucu madde etkisinde olması, belirlenen hız limitini aşması, aracın kaza sırasıda bulunduğu yerden hareket ettirilmesi, trafik akışına ters yönde araç kullanılması, kırmızı ışıkta geçilmesi, trafik için belirlenen yollar dışında kaza ya da hasar oluşması, alkol raporu, kaza tespit raporu ya da çalıntı raporu gibi sigorta nezdinde öncelikli resmi tutanakların ve belgelerin alınmaması gibi durumlarda sigorta kapsamı dışında kalınır. Buna ek olarak, anahtar ve ruhsat taşınabilir eşya özelliği taşıdığından çalınmaları durumunda yine sigorta kapsamı dışında kalınması riski doğar. Kaza harici Lastik, Cam ve Far hasarlarının istek dahilinde ve ekstra ücret karşılığında LCF sigortası ile teminat altına alınması mümkündür.

Carvento araç kiralama fiyatlarına akaryakıt fiyatları dahil olmaz. Bu kapsamda araç kiralama hizmetinin başlangıcında araç teslim edilirken yakıtın hangi seviyede olduğu araç kiralama sözleşmesinde belirtilir. Araç teslim alınırken yakıt seviyesi aynı olmalıdır. Eğer eksik ya da boş depoyla teslimat yapılırsa hizmet ücretiyle birlikte yakıt farkı tahsil edilir. Carvento araçları müşterilerine benzin deposunda ikaz ışığı yanmayacak miktarda yakıtla teslim edilir.

Ehliyetin ibraz edilmesi ve depolama ön şartı hariç olmak kaydıyla kiralama hizmeti ön şartlarına uyulması durumunda kontrata 2 sürücü yazılması mümkündür. Her bir ek sürücü için ek ücret talep edilmesi söz konusudur.

Carvento araç kiralama hizmeti alan müşteriler talep ettikleri takdirde ekstra ücret karşılığında araçlara bebek ve çocuk koltuğu temin edilebilir. Böyle bir talep olması halinde rezervasyon sırasında Carvento yetkililerine bilgi verilmelidir. Aynı şekilde isteğe bağlı olarak araçlara navigasyon cihazı da sağlanması mümkündür. Eğer kiralanan araç belirlenen lokasyon dışında teslim alınmak ya da iade edilmek isteniliyorsa uzaklığa göre ek ücret talep edilmektedir.