Tarsus İdmanyurdu - Karacabey Belediyespor maçı Canlı İzle

Tarsus İdman Yurdu Karacabey Belediyespor maçı canlı yayın linki, Tarsus İdman Yurdu Karacabey Belediyespor maçını canlı izle, Tarsus İdman Yurdu Karacabey Belediyespor maçı hangi kanalda, Tarsus İdman Yurdu Karacabey Belediyespor canlı yayın linki, Tarsus İdman Yurdu Karacabey Belediyespor maçı saat kaçta...

TFF 2. Lig Kırmızı Grubu 55 puanla 5'inci sırada tamamlayan Tarsus İdman Yurdu ile 56 puanla 3'üncü sırada tamamlayan Teco Karacabey Belediye Spor, TFF 1. Lige yükselmek için yarı final mücadelesine çıkıyor.

TFF 1. Lige yükselecek 2 takımın daha belirleneceği Play-Off mücadelelerinde Tarsus İdman Yurdu çeyrek final ilk maçında Amed Sportif Faaliyetler ile 0-0 berabere kalmış ve rakibini rövanş maçında penaltılarla 7-6 yenerek yarı finale yükselmişti.

Karacabey Belediyespor ise çeyrek final ilk maçında Isparta 32spor'u 2-0 mağlup etmiş, ikinci maçta ise rakibini bu kez 2-1 yenerek yarı final biletini almıştı.

Tarsus İlçe Stadında bu akşam saat 20:00'da oynanacak olan yarı final ilk maçını Hakem Suat Arslanboğa yönetecek.

Tarsus İdman Yurdu Karacabey Belediyespor maçı canlı yayın linki için taraftarlar internet üzerinden arama yapmaktalar ancak bu önemli maçı herhangi bir televizyon kanalı yayınlamayacak.

Maçın youtube üzerinden çeşitli kanallar üzerinden yayınlanması bekleniyor.