SAKARYA'DA ZİNCİRLEME KAZA: GÜNEYSU'YA ATEŞ DÜŞTÜ

Adapazarı Karasu karayolunda yaşanan kazada Güneysu'lu Nezahat Tarakçı (58) da hayatını kaybederken yaralıların durumlarınında kritik olduğu belirtildi.

Kaza, Adapazarı-Karasu karayolunun Sinanoğlu beldesi yakınlarında meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Remzi A. idaresindeki 34 J 6821 plakalı minibüs, İstanbul'dan Karasu ilçesine seyir halinde iken, yol yapım çalışmaları nedeniyle daralan yolda önünde seyreden aracı solladığı sırada karşı yönden gelen Murat K. (72) yönetimindeki 41 NK 430 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle minibüs takla atarak yol kenarında ters dönerek durdu. Otomobil ise Ömer Turan idaresindeki W 35776N yabancı plakalı araca çarptı ve durdu. Kazada, Kocaeli'de Özka Lastik ve Kauçuk firmasının satış sorumlusu olduğu öğrenilen sürücü Murat K., aracında sıkışarak hayatını kaybetti.

Ters dönen aracın altında kalan minibüsteki yolculardan Nezahat Tarakçı (58) da hayatını kaybederken, minibüs sürücüsü Remzi A., yolculardan 2.5 yaşındaki üçüzler Yasin, Mehmet, Azra ile Hazal Eroğlu (14), Halil Eroğlu (14), Dila Eroğlu (7) ve kimliği belirlenemeyen bir çocuk yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla kaldırıldıkları Karasu, Sakarya Eğitim ve Araştırma hastanesi, Doğumevi ve Toyatasa ilk Yardım ve Travmatoloji Hastanesinde tedavi altına alındı.