RTEÜ'de yeni kayıt olan öğrenciler için oryantasyon

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Hukuk Fakültesi ve İlahiyat Fakültesi'ne yeni kayıt olan öğrenciler için oryantasyon programı düzenlendi.

Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda Hukuk Fakültesi öğrencileri, İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda İlahiyat Fakültesi öğrencileri için düzenlenen programlarda, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman bir konuşma gerçekleştirdi.

Rektör Karaman konuşmasına, 2021-2022 Akademik Yılının başta RTEÜ olmak üzere Yükseköğretim camiası için hayırlı olmasını, sağlık, huzur ve başarılarla dolu bir akademik yıl geçirilmesini temenni ederek başladı.

Rektör Karaman, RTEÜ’nün fiziki alt yapı ve kurumsallaşmasını tamamlamış, güçlü akademik kadroya sahip bir üniversite olduğunu ifade ederek, “RTEÜ, akademik performans ve başarı açısından dünyanın en iyi ilk 1500 üniversitesinden birisidir. Yine, akademik performans ve başarı açısından ülkemizde 2000 yılından sonra kurulmuş olan 128 üniversite arasında en iyi 12. üniversite olmaktadır.” diye konuştu.

Rektör Karaman ayrıca, covid-19 salgınının eğitim öğretimi tekrar sekteye uğratmaması için öğrencilerin maske, mesafe, temizlik kurallarına harfiyen uymalarının ve Sağlık Bakanlığı bilim kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda aşılarını olmalarının önem arz ettiğini vurgulayarak konuşmasını tamamladı.