Rizesporlu Emirhan Yılmaz Düzcespor'a transfer oldu

Çaykur Rizespor'un profesyonel genç futbolcularından Emirhan Yılmaz, 2. Lig ekiplerinden Düzcespor'a kiralık olarak transfer oldu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kırmızı-Lacivertli Düzce Cam Düzcespor, Çaykur Rizespor alt yapısında yetişen 19 yaşındaki profesyonel orta saha oyuncusu Emirhan Yılmaz iler sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardı.

Futbola 11 yaşında Yeşil-Mavili takımın alt yapısında başlayan ve geçen sezon başında takımıyla 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalayan Emirhan Yılmaz, bu güne kadar Rizespor formasıyla bir tanesi Türkiye Kupası karşılaşması olmak üzere 130 maçta görev aldı ve 23 gole imza attı. U19 takımında bu sezon 16 ve toplamda 63 maçta görev alarak 12 gol kaydeden Emirhan, aynı zamanda takım kaptanlığı görevini de üstlendi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şu an 25 puanla 12’nci sırada bulunan yeni takımı Düzcespor’da çalışmalarına başlayan yetenekli genç futbolcu, sezon sonuna kadar takımına katkı sağlayarak başarılı bir sezon geçirmek istediğini ve Yeşil-Mavili takıma daha güçlü şekilde geri dönerek yeni sezonda A takımda yer almak istediğini söyledi.