Rizeli Genç Şair Rıdvan Saka'nın ilk şiir kitabı Müjde çıktı

28 yaşındaki Rizeli Genç Rıdvan Saka'nın ilk şiir kitabı Müjde'nin satışları başladı.

Yoğun ilgi gören ilk şiir kitabıyla ilgili açıklama yapan Rıdvan Saka, "Öncelikle 11 yılı aşkın bir emek var ortada. Gerçekleştirilmiş bir hayal var ve bunun için çok mutluyum. Lise sıralarındayken yazmaya başladım desem yalan olmaz aslında. Müjde, bir beşeri aşkın evrilen öyküsü gibi. Tabi ki her şiir bir aşkla başlar. Her şiirin ve dolayısıyla duygunun bir muhatabı vardır. Bizim eserimizde de şiirlerimizin önce bir muhatabı var. Okuyucu okudukça fark edecektir zaten. Müjde, önce bir muhatabı olarak yazılan şiirlerle başlıyor. Ancak sonra duygunun kaynağının duygunun muhatabından büyük olduğu şüphesini yaşıyor şair. Müjde bu boyutuyla önce aşk zannediliyor. Şiirler ilerledikçe ve duygu yoğunluğu arttıkça bu da yetmiyor şaire. Müjde, bu defa aşkla yarıştırılıyor. Ve bu kitabın şairi olarak bence eserin ve duygusunun zirvesi bu evreden sonra başlıyor. Yine yetinmiyor şair ve Müjde sonunda aşka galip geliyor. Üstünlüğünü ilan ediyor. Yani aslında kitabın tanıtım metninde söylediğim gibi; Aşk önce Müjde'ye bürünüyor ve sonra da Aşk nihayet Müjde'ye eğiliyor." diyerek tanımlıyor kitabını.

Şimdiden Rizeli hemşehrilerine ve tüm şiir severlere kitabının hayırlı olmasını dileyen Rıdvan Saka ayrıca kitabın ilk lansmanı ve sözleşmesi gereği şimdilik sadece yayınevinin sitesi üzerinden satılmasına rağmen yoğun bir ilgi gördüğünü söyledi.

Çok yakında bütün pazarlarda ve dileyen bütün kitapçılarda da yerini alacak olan Müjde'nin Müjdesini veren köşe yazarımız Rıdvan Saka'ya bizler de rizehaberleri.com ailesi olarak başarılar diliyoruz.