Rizeli Eyüp Ensar Bozkurt Belediye Kütahyaspor'da

Rizeli genç futbolcu Eyüp Ensar Bozkurt, 3. Lig ekiplerinden Belediye Kütahyaspor ile anlaştı.

TFF 3. Lig 3. Grup temsilcisi Belediye Kütahyaspor, 20 yaşındaki genç defans oyuncusu Eyüp Ensar Bozkurt ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Futbola 9 yaşında Çaykur Rizespor alt yapısında başlayan Eyüp Ensar Bozkurt, geçtiğimiz sezon Pazarspor’a transfer olmuş ve burada profesyonel sözleşme imzalamıştı. Mavi-Beyazlı ekipte geçen sezon 25’i lig maçı ve 2’si Türkiye Kupası maçı olmak üzere toplam 27 maçta görev alan başarılı defans oyuncusu, Rizespor altyapısında ise U14 kategorisinden U19 kategorisine kadar 135 resmi maçta forma giyerken 12 gole de imza atmıştı.

Pazarspor’da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Bozkurt, 2. Ligden küme düşen ve bu sezon 3. Ligde mücadele edecek olan Pazar ekibiyle karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırırken kendisini Mavi-Lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atarak sezon sonuna kadar Belediye Kütahyaspor ile anlaştı.

10 Eylül tarihinde başlayacak olan ligde Belediye Kütahya ekibi ilk maçını Kocaeli deplasmanında Darıca Gençlerbirliği ile oynayacak.