Rize Özel İdarespor Trabzon'dan eli boş döndü

BAL ekibi Rize Özel İdarespor, Trabzon deplasmanında karşılaştığı Kireçhanespor'a ilk yarıda kalesinde gördüğü golle 1-0 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10. Grup 10. Hafta karşılaşmasında Rize Özel İdarespor, Trabzon deplasmanında Kireçhanespor ekibiyle karşı karşıya geldi.

Maçta ev sahibi ekibe galibiyeti getiren gol ilk yarının 42’nci dakikasında Samet Aydın’ın ayağından geldi. Maçın ikinci yarısında Rize Özel İdare ekibi birçok net fırsatı değerlendiremedi. Önce Devrim Torlak, ardından Alperen Gündoğdu ve son olarak Fatih Kaan Arıman’ın net pozisyonlarında top filelerle buluşamadı. 5 dakika uzatmanın verildiği maçta 90+4’üncü dakikada Nazım Berat Karaali’nin şutunda top fileleri bulsa da hakem ofsayt gerekçesiyle golü vermedi. Rakipten seken topun ofsayta dahil olmadığı kuralı konusunda Özel İdare ekibi itiraz etse de maç 1-0 ev sahibi ekibin galibiyetiyle tamamlanmış oldu.

Maçta Rize Özel İdarespor ekibi sahaya kalede Melikhan Kasım Kılıçarslan olmak üzere Umutcan Çoban, Devrim Torlak, Nazım Berat Karaali, Fatih Kaan Arıman, Adem Kaba, Berat Delihasan, Erkan Bozkurt, Muhammet Çelik, Beytullah Yanbay ve Alperen Gündoğdu 11’i ile çıktı. İkinci devrenin hemen başında Erkan yerini Caner İlyas’a ve Beytullah yerini Kadir Fazlıoğlu’na bırakırken 64’üncü dakikada Umucan’ın yerine İbrahim Yılmaz, 74’üncü dakikada Devrim’in yerine Mehmet Aksel Karadağ ve 87’nci dakikada Muhammet’in yerine Enes Bahadır Bayram dahil oldu.

Ligin ilk 7 haftasında 2 puan toplayabilen ve son iki maçında ise hanesine 3’er puan yazdıran Rize Özel İdarespor galibiyetleri seriye dönüştüremedi ve 8 puanda kaldı. Beşinci galibiyetini elde eden Trabzon ekibi Kireçhanespor ise 17 puana ulaştı ve 4’üncü sırada haftayı tamamladı.

Rize Özel İdarespor, 24 Aralık Pazar günü saat 13.00’da oynayacağı 11. Hafta karşılaşmasında sahasında 16 puanlı Giresun ekibi 1926 Bulancakspor ile karşı karşıya gelecek.