Rize Özel İdarespor ile Rizespor U19 berabere kaldı

BAL'ın Rize ekiplerinden Özel İdarespor ile Çaykur Rizespor U19 arasında oynanan hazırlık maçı 1-1 berabere bitti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi Rize Özel İdarespor ile Çaykur Rizespor U19 takımı aralarında hazırlık maçı oynadı.

İyidere İlçe Stadında oynanan hzırlık maçında beraberliği getiren goller ilk yarıda kaydedildi. 30’uncu dakikada Halil Rahman Üzümcü ile Rize Özel İdarespor ekibi 1-0 öne geçerken 42’nci dakikada Çaykur Rizespor U19 takımı, Efe Tecimer’in kaydettiği golle beraberliği sağladı.

Rize Özel İdarespor kalede Serkan Şen olmak üzere Berat Delihasan, Halil Rahman Üzümcü, Ekrem Kalın, Serkan Köse, Recep Kuşçu, Taha Birsen, Emirhan Kopuz, Yasin Karakaş, Mahmut Sarıhasan ve Furkan Hacıfazlıoğlu 11’i ile maça çıkarken Çaykur Rizespor U19 takımı ise kalede Zeki Furkan Kayalı olmak üzere Eren Emre Aydın, Emre Şimşek, Caner Taşkıran, Soner Özdemir, Caner Sevin, Kadir Fazlıoğlu, Özgür Kutlu, Efe Tecimer, Musa Eren Karakaş ve Eyüp Ensar Bozkurt 11’i ile maça çıktı.

Geçtiğimiz hafta 3. Lig ekibi Ofspor ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kazanan Mikail Üzümcü yönetimindeki Rize Özel İdarespor, 31 Ekim Pazar günü başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig (BAL) hazırlıklarını İkizdere yolu üzerindeki Mori-Sport tesislerinde kamp yaparak sürdürüyor.

TFF Gelişim Ligleri U19 Süper Lig Grubunda mücadele edecek olan Muharrem Vezir yönetimindeki Çaykur Rizespor U19 takımı da henüz tarihi belirlenmeyen lig için hazırlıklarını yaklaşık 2 aydır Mehmet Cengiz Tesislerinde sürdürüyor.