Rize Özel İdarespor derbiden tek golle galip ayrıldı

Çayelispor ile Rize Özel İdarespor arasında oynanan Rize derbisini Özel İdare ekibi 1-0 kazanarak Çayelispor'un namağlup serisine son verdi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 1. Grup 11. Haftasında Çayelispor, ligin ilk devresinde deplasmanda golsüz berabere kaldığı Rize Özel İdarespor'u sahasında konuk etti.

Ligin ilk devresini lider tamamlayan, 10. hafta liderliği kaptırsa da namağlup yenilmezlik serisini sürdüren Çayelispor, Ardeşen Vali Erdal Ata Stadında karşılaştığı Rize Özel İdarespor'a 33'üncü dakikada Recep Kuşçu'nun kaydettiği golle 1-0 mağlup oldu.

İki ekibin de grup şampiyonluğu adına önemli bir maça çıktığı derbi sonunda 3 puanı hanesine yazdıran Rize Özel İdarespor ekibi 23 puana yükselirken, Çayelispor ise 22 puanda kaldı.

Rize Özel İdarespor ekibi 20 Şubat Pazar günü saat 13:00'da oynayacağı 12. Hafta maçında sahasında Trabzon Doğanspor'u konuk edecek. Çayelispor ise aynı gün ve saatte bir diğer Rize derbisine çıkarak Salarhaspor deplasmanına konuk olacak.

Rize Özel İdarespor ekibi ligin ilk devresinde Trabzon Doğanspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu. Çayelispor ise ilk devre sahasında konuk ettiği Salarhaspor'u 1-0 mağlup etmişti.