Rize derbisinin kazananı Çayelispor oldu

Çayelispor ile Salarhaspor arasında oynanan BAL Ligi Rize derbisinde kazanan 3-1'lik skorla Çayelispor oldu.

Geçen hafta Rize Özel İdarespor ile ikinci devrenin ilk Rize derbisine çıkan ve sahadan 1-0 mağlup ayrılan Çayelispor, ligin ilk devresinde sahasında 1-0 mağlup ettiği Salarhaspor ile bu kez ligin 12. Hafta maçında karşı karşıya geldi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge 1. Grup'un Rize temsilcilerinin karşı karşıya geldiği maçın ilk devresini 33'üncü dakikada Ali Nail Karabacak'ın kaydettiği golle 1-0 Salarhaspor önde kapatsa da, ikinci yarıda 51'inci dakikada Hasan Üstübücü'nün, 62'nci dakikada Onur Sarıçam'ın ve 90'ıncı dakikada Emre Yanık'ın golleri ile 3-1 sahadan galip ayrılan taraf Çayelispor oldu.

Bu sonuçla Çayelispor 25 puana ulaşırken, Salarhaspor ise 14 puanda kaldı. Çayeli ekibi 27 Şubat Pazar günü saat 13:00'da oynayacağı 13. Hafta maçında sahasında Bahçecikspor'u konuk edecek. Salarhaspor ise Trabzon Doğanspor deplasmanına konuk olacak.

Ligin ilk devresinde Çayelispor, Trabzon deplasmanında Bahçecikspor ile golsüz berabere kalırken Salarhaspor ise sahasında Trabzon Doğanspor'u 1-0 mağlup etmişti.