Rize'de başarıdan başarıya koşan gayretli bir teşkilatımız var

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve teşkilat mensuplarının katılımıyla Ardeşen İlçe Danışma Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Ardeşen İlçe Danışma Meclis toplantısı İlçe Başkanı Mustafa Terzi’nin teşkilat çalışmalarına değindiği açılış konuşmasıyla başladı. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in selamlama konuşması, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya ve Tunca Belde Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz’in ilçede yapılan çalışmalarla alakalı sunumlarıyla devam etti.

Toplantıda dış politika ile ilgili bilgiler aktaran Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak “Sayın Cumhurbaşkanımız çok yoğun bir mesaide takip ediyorsunuz. Özbekistan’da Şanghay işbirliği görüşmesine katıldı oradan da Amerika’ya geçecek Birleşmiş milletler de ‘Dünya beşten büyüktür’ şeklinde haykıracak inşallah yoğun bir gündemimiz var. NATO Parlamenter Asamblesi Başkanlık Divanı üyesi olarak ben de Japonya’ya geçeceğim Japonya’da Pasifik’teki gelişmelerle ilgili dünyadaki enerji krizi ile ilgili dünyadaki gıda krizi ile ilgili süreçlerle ilgili toplantılara katılacağız. Tabii bunların hepsi diplomasi bize Meclis’te verilen görevde diplomasiyi takip etmek. Yoğun bir diplomasi var diplomasi zaferi var Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu müthiş bir tablo var. Hepiniz takip ettiniz Şanghay işbirliği toplantısındaki liderlerle verdiği fotoğrafta tüm dünya Recep Tayyip Erdoğan’ın kim olduğunu nasıl bir lider olduğunu nasıl bir güven verdiğini ne kadar samimi olduğunu mazlum coğrafyalara nasıl güven verdiğini görmüş oldu“ dedi.

NATO Toplantısında İspanya’da görmüştünüz içerisinde dünya diplomasisine yön veren masada yer alan planlamalar yapan ve güvenilen bir lider Recep Tayyip Erdoğan. Bu toprakların çocuğu Recep Tayyip Erdoğan görüyorsunuz izliyorsunuz. Türkiye büyüyen gelişen bir Türkiye artık geçmiştekiler gibi emir bekleyen, görüşmeler, çalışmalar için randevu bekleyen bir Türkiye yok. Bakın tabloyu, resmi gördünüz gurur tablosu resmen. Liderimiz gücünü teşkilatlarından milletinden alıyor ne diyor sadece ve sadece secdede eğilirim onun dışında kimseye eğilmem işte bu gücün arkasında milletin duası var mazlumların duası var. Ortada bir tablo var güçlü Türkiye’nin ayak sesleri tüm dünyada yankılanıyor dolayısıyla Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu muhteşem diplomasi örneği bizleri gururlandırıyor.

Muhalefetin 6’lı masa etrafında aday belirlemede sıkıntı yaşadığını ifade eden Milletvekili Osman Aşkın Bak “Bir taraftan bakıyorsunuz altılı masa toplanıp toplanıp dağılıyor. Bir aday belirleyemiyorlar. Bunlar aday açıklayamazlar zaten adayın dışardan belirlenmesi lazım. Onların hesapları başka tek düşünceleri Tayyip Erdoğan’ı göndermek. Başka düşünceleri yok. Milletimizin menfaati için bir projeleri yok. Bize düşen bu coğrafyada birimize sarılmak, birbirimize destek olmak AK Parti 21 yaşında daha birlikte uzun yolumuz var. Daha nice yıllara. Rize’de elhamdülillah başarıdan başarıya koşan gayretli bir teşkilatımız var. Teşkilatımızla birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza Rize’den gereken desteği vererek yine seçimlerden zaferle çıkacağız inşallah” dedi.

İlçe Danışma Meclis Toplantısı sunumların müzakeresi edilmesi ile son buldu.