Rize'de amatör futbolcunun maçta ayak bileği kırıldı

Rize U17 Ligi ekiplerinden Veliköyspor'un genç futbolcusunun maç esnasında zemin bozukluğu nedeniyle ayak bileği kırıldı.

Rize U17 Ligi 9. Hafta karşılaşmasında Kopuzlar Vakfı Veliköyspor ile Çayelispor U17 takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşma 3-0 Veliköy ekibinin galibiyetiyle sona erdi.

Şenol Birol Stadında oynanan karşılaşmada Veliköysporlu genç futbolcu Harun Güneş, maç esnasında ayağı zeminin bozuk olmasından dolayı boşluğa denk gelince acı içinde yere düştü. Saha içindeki sağlık personeli tarafından ilk müdahalesi yapılan genç futbolcu için ambulans çağrıldı. 112 Sağlık ekipleri tarafından Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Güneş'in ayak bileğinde kırık ve çıkık tespit edildi.

Rize merkezde tek saha olan ve Bölgesel Amatör Lig de dahil tüm Amatör Küme maçlarının oynandığı sahadaki zemin bozukluğunun bu güne kadar hem maç esnasında hem antrenmanlarda birçok futbolcunun sakatlanmasına neden olduğu ve konunun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne iletilmesine rağmen zemin yenileme çalışmasının yapılmadığı öğrenildi.