Rize Belediyespor U16 galibiyetle başladı

Rize U16 Ligi ilk haftasında Rize Belediyespor, rakibi Güneysuspor'u 5-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.

2023-2024 Futbol Sezonu Rize U16 Ligi başladı. Sezonun ilk maçında Rize Belediyespor U16 takımı, deplasmanda Güneysuspor U16 takımıyla karşı karşıya geldi.

Güneysu İlçe Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 4-0 Rize Belediyespor’un üstünlüğüyle tamamlandı. Ev sahibi ekibin kendi kalesine gol attığı maç sonunda Belediye ekibi sahadan 5-1 galip ayrıldı. Belediyespor’da takıma galibiyeti getiren golleri Emirhan Gümüşkaya ve Damir Obidov ile birlikte 2 gol atan Tolga Karadağ kaydetti. Güneysuspor’da kendi kalesine gol atarak rakibe şans tanıyan isim Yusuf Yılmaz olurken, ev sahibi ekibin tek golünü ise Abdullah Özkul kaydetti.

6 takımın katıldığı ve 10 hafta sürecek olan Rize U16 Liginde 2. Hafta müsabakalarında Rize Belediyespor ekibi 27 Ocak Cumartesi günü saat 15.00’da sahasında Kalkanderespor U16 takımını konuk ederken aynı gün 14.00’da Güneysuspor ekibi ise Ardeşenspor U16 deplasmanına konuk olacak.

Sezona 3 puanla başlayan Rize Belediyespor U16 teknik direktörü Cengiz Uçak, bu sezon da hedefin geçen yıl olduğu gibi Bölge Şampiyonluğu olduğunu ifade etti.