PAZAR53 SİTESİNE HACKER SALDIRISI

Rize'nin Pazar İlçesinden yayın yapan yöresel haber sitesi Pazar53, internet hackerları tarafından hacklendi. Hacker'lar site üzerinden iş isteği çağrılarını duyurmaya çalıştılar.

Rize'nin Pazar ilçesinden yayın yapan ve yerel haber sitelerinden olan Pazar53 internet sitesi, gece saatlerinde internet hacker'ları tarafından hacklendi. Hackerlar tarafından siteye birkaç saat giriş engellenirken, sistem sabaha karşı düzeltildi.

Bu süre boyunca sitenin adresine tıklayan okuyucular, D@RBeLaz, Thehacker, Lazplayboy53 ve Jakabo nickli kişiler tarafından hazırlanan sayfa ile karşılaştı.

Amaçlarının zarar vermek olmadığını ve yıkıcı değil, yapıcı olmak istediklerini belirten gençler, "Pazar Halkına verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz biz pazar gençlerini belki daha ciddiye almaya başlarlar artık." şeklinde başlıyorlar cümlelerine.

Gençlerin bir diğer şikayet konuları ise, sitenin yapmış olduğu Pazaspor haberleri...

"Tamam Haber Yapıyorsunuz da Haberleri Doğru Yapın Gözünüzün Önünde Olanları Görmezden Gelmeyin Pazarspor Maçlarını Bire Bir İzliyorsunuz Fakat Kimin Asist Yaptığını Göremiyorsunuz ? Ama Bu Çocuklar Sahipsiz Sanmayın."

"En Büyük Sistemlerin Bile En Ufak Açıkları Sonlarına Bedel Olur!" şeklinde yapılan Dip Not'un sonunda ise hacker gençler asıl isteklerinin iş olduğunu belirterek, "Pazarın Zenginleri Hep Şehir Dışına Yatırım Yapıyor Birileri Pazara Sahip Çıkmazsa Kim Çıkacak İş İmkanı İstiyoruz Pazarın Gençleri Yönlendirilmeli Kötü Yollara Düşmemeli Sahip Çıkın Bize Sesimizi Duyun." çağrısında bulunuyorlar.