Öğretim Üyesi Erdem Cüce ödülünü Erdoğan'ın elinden aldı

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Uluslararası Akademi Ödüllerinden Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı (TÜBA-GEBİP) Ödülü'ne layık görülen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdem Cüce, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın da katıldığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen TÜBA ve TÜBİTAK Bilim Ödülleri Töreni’nde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin en saygın bilim ödülleri töreni olan TÜBA ve TÜBİTAK Bilim Ödülleri Töreni dolayısıyla bilim insanlarını ve misafirleri milletin evinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, her yıl TÜBA ve TÜBİTAK Bilim Ödülleri’nin sahipleri ile burada buluşarak artık bir geleneği iyice yerleştirdiklerini belirterek, araştırmaları ile dünyaya yön veren, hayatı kolaylaştıran, Türkiye’nin müreffeh yarınları için gecesini gündüzüne katan tüm bilim insanlarına şükranlarını sundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından ödül alan bilim insanlarını tebrik etti ve aralarında RTEÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdem Cüce’nin de bulunduğu ödül sahiplerine ödüllerini takdim etti.