OF'TA KAYBOLAN KÜÇÜK YUSUF HER YERDE ARANIYOR

Trabzon'un Of ilçesinde 30 Mart sabahı evinden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 9 yaşındaki Yusuf, Türkiye'nin dört bir yanında aranıyor.

Haber: Turgay Ayhan

Yerel seçimler dolayısıyla tatil edilen 30 Mart sabahı, çöp atmak üzere evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Of 28 Şubat İlköğretim Okulu 3/A sınıfı öğrencisi Yusuf Kazdal, Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi, Rize sokaklarına da asılan ilanlar ile aranıyor.

En son pazartesi günü akşam saatlerinde İrfanlı Mahallesi Fatih Caddesi girişinde görüldüğü belirtilen Küçük Yusuf'u, Of Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Ekipleri ve Trabzon Sivil Savunma ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarından bugüne kadar sonuç çıkmadı.

Rize'de olduğu gibi birçok yakın ildeki duvarlara asılan kayıp ilanları ile aranan Küçük Yusuf için, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta da, "9 Yaşındaki ''YUSUF KAZDAL'' Kayıp..." isimli bir grup kuruldu. 8 binin üstünde üyesi olan grupta, tüm üyeler Küçük Yusuf'un bulunması için dualar ediyor.

"Evden çıktığında üzerinde kırmızı kazak, kırmızı çizgili siyah mont, lacivert kot pantolon ve ayağında yarım bot vardı." şeklinde açıklama yapan Acılı baba Tahir Kazdal, oğlunu görenlerin en yakın mercilere ve belirtilen telefon numaralarına haber vermesini rica ediyor.