Kütahyaspor - Artvin Hopaspor maçı Canlı İzle

Kütahyaspor Artvin Hopaspor maçı canlı yayın linki, Kütahyaspor Artvin Hopaspor maçını canlı izle, Kütahyaspor Artvin Hopaspor maçı hangi kanalda, Kütahyaspor Artvin Hopaspor canlı yayın linki, Kütahyaspor Artvin Hopaspor maçı saat kaçta...

TFF 3. Lig 1. Grubu 66 puanla 2'nci sırada tamamlayan Belediye Kütahyaspor ile 59 puanla 5'inci sırada tamamlayan Artvin Hopaspor, 2. Lige yükselmek için yarı final mücadelesine çıkacak.

Artvin'de oynanan ilk maçı 2-1 kazanan ev sahibi ekip rövanş maçında avantajlı durumda bnulunuyor. Final öncesi bu önemli maç bugün saat 16:00'da Kütahya Dumlupınar Stadında oynanacak. Karşılaşmayı Hakem Burak Olcar yönetecek.

Grupta Batman Petrolspor 74 puanla şampiyon olarak 2. Lige yükselmişti. Bir üst lige yükselecek diğer takım ise 8 takım arasında oynanacak Play-Off maçlarıyla belli olacak.

Belediye Kütahyaspor ile Artvin Hopaspor arasında oynanacak olan bu önemli yarı final rövanş mücadelesi maalesef televizyon kanallarından yayınlanmayacak. Karşılaşmanın youtube üzerinden yayınlanması bekleniyor.

Kütahyaspor Hopaspor maçı canlı yayın linki bulmanız için arama motarlarını kullanabilirsiniz.