Konyaspor - Hatayspor maçı Canlı izle

Konyaspor Hatayspor maçı canlı yayın linki, Konyaspor Hatayspor maçını canlı izle, Konyaspor Hatayspor maçı hangi kanalda, Konyaspor Hatayspor canlı yayın linki, Konyaspor Hatayspor maçı saat kaçta, Konyaspor Hatayspor maçının hakemi kim...

Spor Toto Süper Lig'in 37. Hafta karşılaşmasında 64 puanlılig 3.'sü İttifak Holding Konyaspor, sahasında 50 puanlı lig 11.'si Atakaş hatayspor ekibini konuk ediyor.

Konya ekibi, ligin ilk devresinde deplasmanda rakibi Hatayspor'u 3-1 mağlup etmişti. Ligin bitimine 2 hafta kala artık her iki ekibin de iddiası bulunmuyor. Her iki ekip de artık sahaya puan ya da puanlar almak için çıkacaklar. Konya ekibi lig üçünlüğünü sağlamlaştırmak istiyor.

Bugün saat 19:00'da Medaş Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Hakem Erkan Özdamar yönetecek.

Konyaspor - Hatayspor maçı hangi kanalda?

Yeşil-Beyazlı Konyaspor ile Bordo-Beyazlı Hatayspor arasında oynanacak olan bu önemli maçı yayıncı kuruluş olan Digitürk'ün Bein SPORTS 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Bein Connect uygulaması üzerinden de izlenebilen maç için Beinconnect üyesi olmanız gerekiyor. Beinconnect web sayfası üzerinden de maçı izleyebilirsiniz. Ayrıca Konyaspor Hatayspor maçı canlı yayın linki ya da Konyaspor Hatayspor maçı canlı izle şeklinde yazarak internet üzerinden yapacağınız aramalar ile maçı yasal olmayan sitelerden izleyebilirsiniz.

Konyaspor - Hatayspor maçı canlı yayın linki

Bu sezon oynadığı maçlarda 19 galibiyet 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan İttifak Holding Konyaspor ile 14 galibiyet 8 beraberlik ve 14 mağlubiyet alan Atakaş Hatayspor arasında oynanacak maç için canlı yayın linkini internet üzerinden bulabilirsiniz.

İnternet üzerinde Konyaspor Hatayspor kaçak maç linki dağıtan ancak yasal olmayan birçok site bulunmaktadır. Bu siteler üzerinden izleyeceğiniz maçlarda yayın donma, sürekli reklam çıkması ya da yayının kesilmesi gibi ihtimaller bulunduğunu unutmayınız.