Konyaspor - Göztepe maçı Canlı izle

Konyaspor Göztepe maçı canlı canlı yayın linki, Konyaspor Göztepe maçını canlı izle, Konyaspor Göztepe maçı hangi kanalda, Konyaspor Göztepe canlı yayın linki, Konyaspor Göztepe maçı saat kaçta, Konyaspor Göztepe maçı hangi gün, Konyaspor Göztepe maçının hakemi kim...

Spor Toto Süper Lig'in 31. Hafta karşılaşmasında 55 puanlı İttifak Holding Konyaspor, sahasında 27 puanlı Göztape'yi konuk ediyor.

Konya ekibi, ligin ilk devresinde deplasmanda 2-0 mağlup etiği rakibi Göztepe'den rövanşı da alarak ligdeki ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırmak isterken, Göztepe ise küme düşme potasından kurtulmak istiyor. 03 Nisan Pazar günü saat 16:00'da Medaş Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Hakem Erkan Özdamar yönetecek.

Konyaspor - Göztepe maçı hangi kanalda?

Yeşil-Beyazlı Konyaspor ile Sarı-Kırmızılı İzmir ekibi Göztepe arasında oynanacak olan bu önemli maçı yayıncı kuruluş olan Digitürk'ün Bein SPORTS 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Bein Connect uygulaması üzerinden de izlenebilen maç için Beinconnect üyesi olmanız gerekiyor. Ayrıca Konyaspor Göztepe maçı canlı yayın linki ya da Konyaspor Göztepe maçı canlı izle şeklinde yazarak internet üzerinden yapacağınız aramalar ile maçı yasal olmayan sitelerden izleyebilirsiniz.

Konyaspor - Göztepe maçı canlı yayın linki

Bu sezon oynadığı maçlarda 16 galibiyet 7 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Konyaspor ile 7 galibiyet 6 beraberlik ve 17 mağlubiyet alan Göztepe arasında oynanacak maç için canlı yayın linkini internet üzerinden bulabilirsiniz.

İnternet üzerinde Konyaspor Göztepe canlı yayın linki dağıtan ancak yasal olmayan birçok site bulunmaktadır. Bu siteler üzerinden izleyeceğiniz maçlarda yayın donma, sürekli reklam çıkması ya da yayının kesilmesi gibi ihtimaller bulunduğunu unutmayınız.