Kasımpaşa - Antalyaspor maçı Canlı izle

Kasımpaşa Antalyaspor maçı canlı yayın linki, Kasımpaşa Antalyaspor maçını canlı izle, Kasımpaşa Antalyaspor maçı hangi kanalda, Kasımpaşa Antalyaspor canlı yayın linki, Kasımpaşa Antalyaspor maçı saat kaçta, Kasımpaşa Antalyaspor maçının hakemi kim...

Spor Toto Süper Lig'in 37. Hafta karşılaşmasında 50 puanlı lig 10.'su Kasımpaşa sahasında 55 puanlı lig 8.'si Fraport TAV Antalyaspor ekibini konuk ediyor.

Ligin ilk devresinde Antalya'da karşılaşan iki ekibin karşılaşması 1-1 berabere sonuçlanmıştı. Ligin bitimine 2 hafta kala artık her iki ekibin de iddiası bulunmuyor ve iki ekip de sahaya puan ya da puanlar almak için çıkacaklar. Antalyaspor ise son 2 maçta alacağı puanlarla rakiplerin kaybetmesi halinde ilk 6 içinde yer alarak Avrupa biletini alabilir.

Bugün saat 19:00'da Recep Tayyip Erdoğan Stadında oynanacak olan karşılaşmada Hakem Mert Üzenge düdük çalacak.

Kasımpaşa - Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Mavi-Beyazlı Kasımpaşa ile Kırmızı-Beyazlı Antalyaspor arasında oynanacak olan maçı yayıncı kuruluş olan Digitürk'ün Bein SPORTS MAX1 kanalından izleyebilirsiniz.

Bein Connect uygulaması üzerinden de izlenebilen maç için üyeliğinizle giriş yapmanız gerekiyor. Ayrıca Kasımpaşa Antalyaspor maçı canlı yayın linki de internet üzerinden bulabilirsiniz. Kasımpaşa Antalyaspor maçı canlı izle yazarak yapacağınız aramalar ile maçı yasal olmayan sitelerden izleyebilirsiniz.

Kasımpaşa - Antalyaspor maçı canlı yayın linki

Bu sezon oynadığı maçlarda 14 galibiyet 8 beraberlik ve 14 mağlubiyet alan Kasımpaşa ile 15 galibiyet 10 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan Fraport TAV Antalyaspor maçı için canlı yayın linkini internet üzerinden bulabilirsiniz.

İnternet üzerinde Kasımpaşa Antalyaspor kaçak maç linki dağıtan ancak yasal olmayan birçok site bulunmaktadır. Bu siteler aracılığıyla izleyeceğiniz maçlarda donma, reklam ya da yayının kesilmesi ihtimalleri bulunduğunu unutmayınız.