Karayolları, Rize-Artvin Havalimanı'nı yine unuttu

Geçen yıl hazırladığı haritada Rize-Artvin Havalimanı'nı unutan Karayolları Genel Müdürlüğü bu yıl da aynı hataya imza attı.

14 Mayıs 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilerek hizmete giren Rize-Artvin Havalimanı, açılışından yaklaşık 6 ay sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan karayolları haritasında yer almamıştı.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün resmi sitesinden daha sonra kaldırılan harita yerine 01 Ocak 2023 tarihli yeni bir Türkiye Haritası yayınlanmış ve bu haritada Rize-Artvin Havalimanı işaretlenmişti.

Karayolları Genel Müdürlüğü, Rize-Artvin Havalimanı'nın açılışından bu kez yaklaşık 18 ay sonra Ekim ayı içinde hazırladığı ve Rize'deki tüm kurumlara dağıtılan 10. Bölge Karayolları haritasında yine Rize-Artvin Havalimanı'nı unuttu.

Karayolları'nın resmi sitesindeki Türkiye Haritasında Rize-Artvin Havalimanı işaretlenmesine rağmen, hem 01 Ocak 2023 tarihli tescillenen, hem de Ekim 2023 yılı içinde tescillenerek Rize'deki tüm kurumlara dağıtımı gerçekleştirilen Trabzon 10. Bölge Haritasında Rize-Artvin Havalimanı işaretlenmedi.