İYİDERESPOR'DA MAÇ ÖNCESİ SİNEMA DOPİNGİ

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup takımlarından İyiderespor'da oyuncular ve teknik heyet, Pembe Köşk Sineması'nda film izleyerek moral depoladılar.

Haber: Turgay Ayhan

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup takımlarından Rize Temsilcisi İyiderespor'da teknik heyet ve futbolcular, hafta sonu sahalarında ağırlayacakları Espiyespor'a karşı, Pembe Köşk Sineması'nda "Newyork'ta 5 Minare" filmini izleyerek moral depoladılar.

Ligde geçen süre içinde istediği sonucu elde edemeyen İyiderespor'da Kulüp Başkanı Abdullah Mete, şeytanın bacağını kırarak bu hafta ilk galibiyetlerini alacaklarına inandığını söyledi.3 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadıklarını hatırlatan Mete, "BAY geçtiğimiz haftadan dolayı bir 3 puan aldık ama inşallah yeni hocamızla birlikte şeytanın bacağını bu hafta kırarak fiiliyattaki ilk galibiyetimizi elde edeceğiz." dedi.

Takımın başında henüz iki haftadır bulunduğunu ve takımın moral depolaması adına böyle bir aktivite gerçekleştirdiklerini belirten Teknik Direktör Ali Çelik, "Başkanımızın desteğiyle, arkadaşlarımızın moral bulması ve camiamız adına bir ilk olsun diyerek sinemaya geldik. Sadece futbolda maç kazanarak yada kaybederek değil, kültürel alanlarda da birlik ve beraberlik içinde olabileceğimizi göstermek istedik. Bundan sonra diğer kulüplerimizin de bu tür organizasyonlara birlikte katılacağını düşünüyorum. Önemli olan sadece puan alıp birinci yada ikinci olmak değil, bu gibi aktiviteleri de paylaşmak önemli. Futbol sadece skor oyunu değil ve bu aktivitelerle gençlerimize daha çok şey katmak istiyoruz." dedi.

Pazartesiden itibaren maça çok yoğun ve iyi bir şekilde hazırlandıklarını ve oyuncuların maça tam olarak hazır durumda olduklarını söyleyen Çelik, "Şuanda sıralama itibariyle kötü bir durumdayız ama iyi çalıştık ve takımıma güveniyorum. Bu maçtan galip ayrılırsak biraz rahatlamış oluruz. İlk yarı 3 maçımız daha kaldı. Geçmişe bakmıyorum, takımda daha ikinci haftam ve ilk hafta bir beraberlik aldık. Şuan takımımız şanssızlıklardan dolayı bu konumda. İyi oynadığımız maçları bile son dakika yediğimiz gollerle kaybettik. Şuan küme düşmemeye oynuyoruz ama kalan 3 maçımızı iyi değerlendirip, iyi bir kamp yaparak ikinci yarıya daha iyi bir şekilde başlamak istiyoruz." şeklinde konuştu.