HEPAR BAŞKANI OSMAN PAMUKOĞLU RİZE'DE

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, 3 günlük program kapsamında Rize'ye gelerek partisinin il başkanlığı binasını hizmete açtı.

Trabzon gezisini tamamlayan Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, 3 günlük program kapsamında Rize’ye geldi.

Çok sayıda araçla şehir turu atan Pamukoğlu, ardından Orta Cami arkasında bulunan Hacı Eşref Caddesi üzerindeki partisinin Rize İl Başkanlığı binasının açılışına katıldı. Burada Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Rize İl Başkanı Selçuk Avcı ve partililer tarafından coşkuyla karşılanan Pamukoğlu, parti binasını hizmete açtı.

Rize'de partisinin il başkanlığının açılışını yapan Pamukoğlu, burada yaptığı konuşmada "60 gündür Anadolu ve Trakya'yı dolaşıyorum. Trabzon  ziyaretimin ardından 2 günlüğüne Rize ve ilçeleri dolaşacağım. Teşkilatla görüşüyorum. Halkla bir araya geliyorum. Benim onlara anlatacaklarım, onların bana söyleyecekleri var.'' dedi.

Pamukoğlu, Ayandon isimli romanında Rizeli İpsiz Recep ile ilgili bazı olumsuzluklar anlatmasıyla ilgili soruyu ise ''Benim romanımdaki İpsiz Recep, Rizeli değil. O, Kastamonu Bozkurt bölgesinde yaşayan bir değirmenci idi. Benim anlattığım odur. Tarih bilmez ilgisiz bir adamın uydurduğu bir şey. Ayandon romanı, benim dedemin hayatını anlatıyor. Çanakkale'ye cephane taşırken, Ayandon fırtınasına yakalanmışlar ve tekneleri parçalanmıştı. Donmak üzereyken yaşlı bir kadın bulmuştu. Roman değil, gerçek hayatı anlatan bir hikâye idi. Roman dememin nedeni ise bazı tasvirler eklememdi.'' ifadelerini kullandı.

Teşkilatlanmada Rize’nin öncü illerden olduğunu ifade eden Pamukoğlu, Hak ve Eşitlik Partisi’nin genel seçimlere hazırlanan ve meclise girmeye aday bir parti olduğunu söyledi.

Seçimlere bir yıl gibi bir süre kaldığını ifade eden Pamukoğlu, “Genel seçimlerle ilgili bütün yasal işlemler bitti. 1 yıl daha var. Genel seçimlere hazırlanıyoruz. Teşkilatlanmada 41 ili geçtik. Şimdi genel seçime hazırlanıyoruz. HEPAR olarak ilk kez genel seçimlere gireceğiz. Meclis'e girmeye aday partilerden birisiyiz. Bu amaçla Türkiye’yi dolaşmaya devam ediyoruz. Buradan sonra Kayseri'ye gideceğim. Rize’de teşkilatlanmada öncü illerimizden biri oldu.” dedi.