HAFTANIN FUTBOLCUSU MEHMET AL / VİDEO

TRT'de yayınlanan 'Bank Asya 1. Lig Günlüğü' programında haftanın futbolcusu seçilen Mehmet Al, ligin tamamında istikrarlı bir görüntü sergileyerek başarılı olmak istediklerini söyledi.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un yeni transferi Mehmet Al, Karşıyaka maçındaki mücadelesi ile otoritelerden geçer not aldı.

Hedefleri doğrultusunda ilk 2 haftada 6 puan toplamayı başardıklarını söyleyen Mehmet Al, "Üst üste alınan bu galibiyetler takımın güvenini ve moralini yükseltti. İyi başladık ve devamını getirmek zorundayız'' dedi.

Her haftanın ayrı bir final niteliği taşıdığını ifade eden Al, ''Lig çok uzun bir maraton. İnişli çıkışlı bir grafik sergilemek istemiyoruz. Bunun için rehavete kapılmadan ligin zorluğunu bilerek, her maça ayrı bir motivasyon ile çıkacağız. Ancak takım olarak tam hazır olmadığımızı biliyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Eksiklerimizi giderdikten sonra daha iyi olacağız. Ligin tamamında istikrarlı bir görüntü sergileyerek hedefimize ulaşmak istiyoruz'' diye konuştu.

Ligin ilk 2 maçında da gol atmayı başardığını kaydeden Mehmet Al, şöyle devam etti: ''Gol atmak çok güzel. Ancak attığımız goller kazandıkça daha anlamlı oluyor. Ben de ilk 2 maçta gol atmayı başararak, takımıma katkı sağladım. Takım olarak çok iyi bir arkadaşlığımız var. Öncelikli hedefimiz saha içerisinde iyi bir dayanışma sergilemek. Bunun için 90 dakika savaşıyoruz. Kazanmaya devam ettiğimiz müddetçe golü kimin attığının pek fazla bir önemi yok.''

MEHMET AL HAFTANIN FUTBOLCUSU

Öte yandan Mehmet Al, TRT 1 ekranında yayınlanan Bank Asya 1. Lig Günlüğü isimli programda haftanın futbolcusu seçildi.

Aynı programda Ümit Kayıhan haftanın teknik direktörü seçilirken, Çaykur Rizespor`un iki yıldır defansında forvet oyuncularla mücadele eden Ulaş Ortakaya da haftanın karmasında yer aldı.

İşte haftanın en iyileri...