FINDIKLISPOR GALİBİYETE DOYMUYOR

Türkiye Erkekler Voleybol İkinci Ligi B Grubunda mücadele eden Fındıklıspor, Kayseri Melikgazi Belediyespor'u da deplasmanda 3-1 yendi.

Kayseri Atatürk Spor Salonunda oynanan maçın ilk setini Fındıklıspor 32-30 kaybetti. Karşılaşmanın 3. setini 25-19 alan Fındıklıspor 1-1’lik beraberliği yakaladı. 3. ve 4. setleri de 25-11, 25-20 alan Fındıklıspor karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Fındıklıspor Başkanı Kadirhan Kadıoğlu, yaptığı açıklamada, deplasmanda aldıkları bu galibiyetin önemine değinerek birinci lige çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

Yaşadıkları maddi sıkıntıları aşmak için camianın desteğine ihtiyaçlarının olduğunu belirten Kadıoğlu, “Gerek deplasmanda ve gerek kendi evimizde kazandığımız maçlarla birinci lig yolunda iddiamızı sürdürüyoruz. Aldığımız galibiyetlerle takımda oluşan olumlu hava, önümüzdeki haftalarda oynayacağımız maçlara da motivasyon olarak yansıyor” dedi.

Kadıoğlu, 20 Şubat 2009 Cuma günü Adana DSİ Spor ve 22 Şubat Pazar TEDAŞ EDM Sporla Aksu Atatürk Kapalı Spor salonunda oynayacakları karşılaşmalara tüm taraftarları davet etti.