Fethiyespor - Ofspor maçı Canlı İzle

Fethiyespor Ofspor maçı canlı yayın linki, Fethiyespor Ofspor maçını canlı izle, Fethiyespor Ofspor maçı hangi kanalda, Fethiyespor Ofspor canlı yayın linki, Fethiyespor Ofspor maçı saat kaçta...

TFF 3. Lig 3. Grubu 66 puanla 2'nci sırada tamamlayan Fethiyespor ile 60 puanla 5'inci sırada tamamlayan Yeşilyurt D.Ç. Ofspor arasında 2. Lige yükselmek için yarı final mücadelesine çıkacak.

İlk maçta 1-1 berabere kalan ekiplerin final öncesi bu önemli maçı bugün saat 20:00'da Fethiye İlçe Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı Hakem Taşkın Yalçınfurat yönetecek.

Grupta Esenler Erokspor şampiyon olarak 2. Lige yükselmişti. Bir üst lige yükselecek diğer takım ise 8 takım arasında oynanacak Play-Off maçlarıyla belli olacak.

Fethiyespor ile Ofspor arasında oynanacak olan bu önemli yarı final rövanş mücadelesi maalesef televizyon kanallarından yayınlanmayacak. Karşılaşmanın youtube üzerinden FethiyeTV48 kanalından yayınlanması bekleniyor.

Fethiyespor Ofspor maçı canlı yayın linki bulmanız için Youtube.com/FethiyeTV48 kanalına giriş yapabilirsiniz. Ya da aramo motorlarından yardım alabilirsiniz.