Fethiyespor - İçel İdmanyurdu Spor maçı Canlı İzle

Fethiyespor İçel İdmanyurduspor maçı canlı yayın linki, Fethiyespor İçel İdmanyurduspor maçını canlı izle, Fethiyespor İçel İdmanyurduspor maçı hangi kanalda, Fethiyespor İçel İdmanyurduspor canlı yayın linki, Fethiyespor İçel İdmanyurduspor maçı saat kaçta...

TFF 3. Lig 3. Grubu 66 puanla 2'nci sırada tamamlayan Fethiyespor ile yine aynı grubu 66 puanla 3'üncü sırada tamamlayan İçel İdmanyurdu Spor Kulübü 2. Lige yükselme Play-Off finalinde karşı karşıya geliyor.

Play-Off yarı finalinde Fethiyespor ilk maçında Ofspor ile 1-1 berabere kalmış ve ikinci maçı 3-2 kazanarak finale yükselmişti. İçel ekibi ise ilk maçında Orduspor 1967 ekibine 1-0 yenilse de ikinci maçı 3-0 kazanarak finale yükselen taraf olmuştu.

TFF 2. Lige yükselecek tarafı belirleyecek olan Play-Off finali ilk maçı bu akşam saat 20.00'da Ankara Eryaman Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı Hakem Onur Öztoprak yönetecek.

Fethiyespor ile İçel İdmanyurdu Spor arasında oynanacak olan karşılaşma Aspor kanalından şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak.