Fenerbahçe'nin efsane ismi Oğuz Çetin Rize'de

Fenerbahçe'nin efsane futbolcuları arasında yer alan Oğuz Çetin, 'Türkiye Yüzyılında Antrenörlerin Yetiştirilmesi ve Öneriler' konulu panel için Rize'ye geldi.

Fenerbahçeli eski futbolcu ve TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “Türkiye Yüzyılında Antrenörlerin Yetiştirilmesi ve Öneriler” paneli için Rize'ye geldi.

Moderatörlüğünü Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Arslan Kalkavan'ın yaptığı programa, Çetin'in yanı sıra Çaykur Rizespor Kulübü Teknik Direktörü İlhan Palut ve Rize TÜFAD Başkanı Bilal Karafazlıoğlu panelist olarak katıldı.

RTEÜ Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panelde antrenörlerin yetiştirilmesi ve eğitim süreçlerinde yaşadıkları ya da yaşaması muhtemel konular üzerinde paylaşımlar yapılırken, daha iyi bir antrenör eğitimi için çözüm önerileri tartışıldı.

Çaykur Rizespor alt yapı sporcularının da katıldığı panele aynı zaman Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ile Üniversitesi Genel Sekreteri Adnan Er ve ilgililer katıldı.