CEMİL VE HASRET'İN MUTLU GÜNÜ

Rize protokolünün önemli isimlerini bir araya getiren nikah töreni ile Cemil Yavaşi ve Hasret Altındağ, dünya evine girdi.

Rize Öğretmenler Evi Müdürü Necmettin Yavaşi ve Güneysu eski İl Genel Meclisi üyesi Abdülkadir Yavaşi'nin kardeşi Cemil Yavaşi, Samsunlu Hasret Altındağ ile dünya evine girdi.

Rize Öğretmenler Evi'nde düzenlenen nikah törenine, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Pehlivan, Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, Rize Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Karavin, AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Abdurrahman Erdoğan, Memur-Sen Proje ve İnşaat Daire Başkanı Necmettin Yılmaz, kurum ve okul müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Damatın şahitliğini Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder yaparken, gelinin şahitliğini İl Miili Eğitim Müdürü Rasim Çelik yaptı. Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı tarafından kıyılan nikahın ardından Bakırcı, evlilik cüzdanını takdim etmek üzere Ahmet Minder'e sundu. Minder de, Başkan Halil Bakırcı'nın geleneğini bozmayarak evlilik cüzdanını gelin hanıma uzattı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini hatırlatarak, aileye en az 3 çocuk katmaları hatırlatmasını yaptı.



Elazığ Fırat Üniversitesi Yapı Ressamlığı Öğretmenliği bölümünde tanışarak 6 yıl boyunca sürdürdükleri beraberliklerini evlilikle bir ömre yayan Hasret ve Cemil Yavaşi çifti, gece boyunca horon etmeyi ihmal etmediler.

53habermerkezi olarak genç çifte sağlıklı, huzur dolu ve mutlu bir ömür diliyoruz...