Çaykur Rizespor U17 Yomraspor ile başlıyor

Elit U17 Liginde mücadele edecek olan Çaykur Rizespor U17 takımı, sezona Yomraspor deplasmanıyla başlıyor.

Bu sezon Gelişim Ligleri U17 Elit B Ligi 1. Grup’ta mücadele edecek olan ve yeni hocası Ali Buçan ile sezona hazırlanan Çaykur Rizespor U17 takımı 26 Ağustos Cumartesi günü başlayacak olan yeni sezonda ilk maçını Yomraspor U17 takımıyla deplasmanda oynayacak.

26 Ağustos tarihinde başlayacak olan ligin ilk devresi 11 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan 9. Hafta maçlarıyla sona erecek. Devre arası yaklaşık 40 gün sürecek olan ligde ikinci devre20 Ocak 2024 tarihinde oynayacak olan 10. Hafta maçlarıyla başlayacak. Toplam 18 hafta sürecek olan ligin 13 Nisan 2024 tarihinde tamamlanması planlanıyor.

10 takımın yer aldığı ligde Yeşil-Mavili gençlerin rakipleri Altay, Giresunspor, Boluspor, Afyonspor Kulübü, Pendikspor, Sakaryaspor, Sarıyer ve Yomraspor U17 takımları olacak. En yakın deplasmanı komşu il Trabzon’da olan Yeşil-Mavili gençlerin en uzak deplasmanı İzmir olacak. U17 takımımız iki kez ise İstanbul deplasmanına konuk olacak.

İlk maçını deplasmanda oynayacak olan Çaykur Rizespor U17 takımı, sahasındaki ilk maçında ise Manisa FK ekibini konuk edecek.