ÇAYKUR RİZESPOR BOŞUNA "ÜMİT"LENDİ!

Hafta içi görev başına gelen Ümit Kayıhan teknik direktörlüğünde ilk maçına çıkan Çaykur Rizespor, Samsunspor deplasmanında da kötü gidişatına dur diyemedi.

Bank Asya 1.Lig'de 21. hafta maçında Samsunspor, kendi sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti.

Bu sezon 3. Teknik direktör değişikliğine giden ve hafta içi görev başına Teknik adam Ümit Kayıhan'ın getirildiği Çaykur Rizespor, yeni hocasıyla bir kez daha galibiyet sevinci yaşayamadı ve taraftarına da yaşatamadı.

Samsunspor'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 45. dakikasında Oktay Delibalta ve 77. dakikasında Turgut Doğan Şahin'den geldi.

Teknik direktörü Ümit Kayıhan ile ilk maçına Samsunspor karşısında çıkan Çaykur Rizespor, deneyimli teknik adam yönetimindeki ikinci sınavını gelecek hafta kendi sahasında Giresunspor karşısında verecek.

STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Taner Gizlenci, Yasin Duran, Birol Güldane
SAMSUNSPOR: Ahmet, Adem, Ersin, Pavlik, Orhan, Murat, Turgay, Oktay, Abdulaziz (Sezer dk. 72), Turgut (Caner dk. 85), Savaş (Hakan dk. 67)
YEDEKLER: Okan, İlhan, Oğuzhan, Ömür
TEKNİK DİREKTÖR: Hüseyin Kalpar
ÇAYKUR RİZESPOR: Zafer, Hasan, Evren, Ulaş, Ersin, Engin, Kemal, Mustafa Çiçek (Celil dk. 57), Mithat (Mesut dk. 46), Mustafa Özkan, Erhan (Çağrı dk. 75)
YEDEKLER: Emrullah, Murat, Riberio, Yunus
TEKNİK DİREKTÖR: Ümit Kayıhan
GOLLER: Oktay (dk. 18), Turgut (dk. 78)
SARI KARTLAR: Evren, Erhan (Çaykur Rizespor), Turgay (Samsunspor)

İŞTE SAMSUNSPOR-ÇAYKUR RİZESPOR MAÇ GOLLERİ / VİDEO