ÇAYKUR RİZESPOR: 1 - FK TİRANA: 3

Antalya'da devre arası kamp çalışmalarını yürüten Çaykur Rizespor, F.K. Tirana ile oynadığı üçüncü hazırlık maçından 3-1 mağlup ayrıldı.

Devre arası hazırlık kampının 3. maçında programdaki bir değişiklik nedeniyle Aranvutluk’un 12 takımlı Championship Ligi'nin 4. sırasında bulunan UEFA ve Şampiyonlar Ligi eleme maçlarından hatırlanabilecek olan FK TİRANA takımıyla Susesi De Luxe Resort Spa&Golf Hotel Sport Centerda gerçekleştiren Çaykur Rizespor, karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Antalya bölgesi klasman hakemleri Gürhan Karamelek, Fikri Çakmakçı ve Uğur Sarı yönetiminde başlayan maçta Çaykur Rizespor'un tek golünü 49. dakikada Mehmet Al’ın pasını düzgün bir vuruşla tamamlayan Mithat Yaşar attı. Misafir ekibin golleri ise 30, 71 ve 89. dakikalarda geldi.

Geçtiğimiz sezonlarda Diyarbakırspor, Boluspor ve Hacettepe’de oynayan Arnavut Lika Gilman sakatlığı nedeniyle maça çıkamadı. Kıran kıran geçen ilk yarıda sert bir pozisyon tartışmaya dönüşünce hakem Arnavutluk ekinin tartışma yaratan sporcusunu oyundan almasını istedi.

Diğer yandan son hazırlık maçlarının programı da belli oldu;
13 Ocak Perşembe Bursa Nilüfer Belediyespor
14 Ocak Cuma Arnavutluk Skënderbeu Korçë

Çaykur Rizespor: Selçuk Görmüş, Evren Kürkçü, Ercan Ünal, Volkan Öcan (Yunus Murst Ceylan), Ersin (Mert Çapoğlu), Semavi Özgür (Şahinali Terzi), Mithat (Erkan Kaş), Mutlu (Serkan Atak), Sertan Vardar (Mehmet Yozgatlı), Mehmet Al (Mehmet Can Kasap), Çağrı (Muhammet Fettahoğlu)
Teknik Direktör: Ümit Kayıhan
FK  Tirana: Lika, Sina, Dilshilu, Pashaj, İvan Gozdenoviç, A. Lila, Karabeli, Mu Ça, Zizoviç, Pejiç, Morina
Teknik Direktör: Nevil Dede