Çaykur ile RTEÜ eğitimde iş birliği yapacak

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ile ÇAYKUR Genel Müdürlüğü arasında lisansüstü eğitimde iş birliği protokolü düzenlendi.

Protokol imza törenine, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, RTEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Bilgin, Prof. Dr. Adnan Yılmaz, Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, RTEÜ Genel Sekreteri Adnan Er ile Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yanık katıldı.

Bu protokol ile; Çaykur'un belirleyeceği yönetici, teknik ve benzeri idari personelin kişisel, mesleki ve yönetsel niteliklerinin geliştirilmesi için üniversitenin İşletme Anabilim Dalı II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı’ndan yararlanması konusunda yapılacak iş birliğinin koşullarının ve kapsamının düzenlenmesi ve insan kaynağı potansiyeli ile kariyer uzmanlığının geliştirilmesi amaçlanıyor.

Ayrıca Üniversitenin sahip olduğu bilgi birikimi ile ÇAYKUR Genel Müdürlüğü çalışanlarına destek verilmesi ve onların alanlarında daha da gelişmelerine katkı sunlması hedefleniyor.