Çayeli'ni Kadın zarafeti ile güzelleştirecek!

Zafer Partisi Çayeli Belediye Başkan adayı olarak Zahide Bostan ismini açıkladı.

Zafer Partisi’nin 31 Mart Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerinde Çayeli Belediye Başkan Adayı Zahide Bostan oldu.

Çayeli İlçe Başkanı Alihan Kandiş adaylık ile ilgili yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ'ın onaylarıyla ilçemizin güler yüzlü esnaflarından ve uzun yıllardır aktif olarak yerel siyasette rol alan Zahide Bostan adayımız olmuştur. Değerli hemşerilerimizin destekleriyle Zahide Hanım’ı Çayeli'nin ilk kadın belediye başkanı yapacağımıza olan inancımız tamdır. Hemşehrilerimizle birlik olmaya, Çayelimizin karanlık sokaklarını Zafer'in meşalesiyle aydınlığa kavuşturmaya hazırız.” dedi.

Çayeli’ni kadın zarafetiyle güzelleştirmeye geliyoruz

Çayeli’ne yeni bir ses ve yeni bir nefes olmak için belediye başkanlığına talip olduğunu belirten Zahide Bostan, “Çayeli’nde doğmuş, büyümüş biriyim. Başkaları gibi yukarıdan gelmiş biri değilim. Çayeli’ne hizmet vermek, Çayelimizin sesini duyurmak, halkımıza yeni bir ses ve yeni bir nefes olmak için belediye başkanlığına talip oldum. Halkımıza bu güne kadar gösterilmeyen adaletli ve liyakatli bir yönetim için Çayeli’nde zafer meşalesi yakmaya hazırım.” dedi.

Çayeli’nin bu güne kadar hak ettiği yere gelemediğini ve gelişemediğini belirten Bostan, “Halkımızın sorunlarını tek tek tespit ederek, o-bu demeden, ayırt etmeden, en şeffaf şekilde sorunlara kalıcı çözümler üreteceğiz. Hem esnafımızla, hem halkımızla düzenli toplantılar yaparak Çayelimiz için birlikte karar vereceğiz. Hazırladığımız projelerle halkımıza hak ettiği değeri ve hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. İlçemizi içine hapsedildiği karanlıktan kurtarmaya ve kadın zarafetiyle güzelleştirmeye geliyoruz. Bu yüzden doğup büyüdüğüm ve gönülden aidiyet duyduğum ilçemize hizmet etmek için hemşehrilerimin desteğine talibim.” şeklinde konuştu.