Artvin Hopaspor - Arnavutköy Belediye maçı Canlı İzle

Artvin Hopaspor Arnavutköy Belediye maçı canlı yayın linki, Artvin Hopaspor Arnavutköy Belediye maçını canlı izle, Artvin Hopaspor Arnavutköy Belediye maçı hangi kanalda, Artvin Hopaspor Arnavutköy Belediye canlı yayın linki, Artvin Hopaspor Arnavutköy Belediye maçı saat kaçta...

TFF 3. Lig 1. Grubu 59 puanla averaj farkıyla 5'nci sırada tamamlayan Artvin Hopaspor ile 59 puanla 4'üncü sırada tamamlayan Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, 2. Lige yükselmek için final mücadelesine çıkıyor.

Kazanan takımın 2. Lige yükseleceği final mücadelesine Artvin Hopaspor, Play-Off yarı final ilk maçında Belediye Kütahyaspor'u 2-1 yenip rövanş maçında da rakibiyle berabere kalarak yükselmişti. Arnavutköy Belediye ekibi ise yarı final ilk maçında Bursa Yıldırımspor'u 3-1 ve rövanş maçında ise 1-0 mağlup ederek yükselmişti.

Özellikle Artvin Hopaspor taraftarlarının heyecanla beklediği maçı canlı yayınla izlemek istiyorsanız Aspor ekranlarında olabilirsiniz. Kayseri'de Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadyumunda bu akşam saat 19:00'da oynanacak olan maçı Hakem Oğuzhan Çakır yönetecek. Maç Aspor ekranından şifresiz olarak yayınlanacak.

Artvin Hopaspor Arnavutköy Belediye maçı canlı yayın linki istiyorsanız aspor.com.tr adresinden maçı izleyebilirsiniz. Sİtenin canlı yayın bölümünden ya da uydu üzerinden Artvin Hopaspor Arnavutköy Belediye maçını izleyebilirsiniz.