Ardeşen Gençlikspor: 31 - Ordu Akademispor: 21

Hentbol Bayanlar 1. Lig A Grubu temsilcimiz Ardeşen GSK, evinde oynadığı 11. hafta karşılaşmasında Ordu Akademi Spor Kulübünü 31-21 yendi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar 1. Lig, A Grubu Temsilcimiz Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Bayan Hentbol Takımı 2. devrenin 2. karşılaşmasında kendi evi ve seyircisi önünde Ordu Akademi Spor Kulübünü farklı mağlup ederek 2 puanı hanesine yazdırdı.

Ardeşen GSK, uzun bir aranın ardından kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı karşılaşmada yedek ağırlıklı kadrosu ile, deplasmandaki ilk maçta 33-21 mağlup ettiği Ordu Akademi Spor Kulübünü 31-21 gibi bir skorla zorlanmadan yenmeyi başardı.

Ardeşen GSK aldığı bu sonuçla puanını 12’ye çıkartarak ligde 4’üncü sıradaki yerini korudu. Ordu Akademi Spor Kulübü ise 1 puanla 8’inci sırada kaldı.Ardeşen GSK, 29 Ocak Pazar günü saat 13:00’de oynayacağı ligin 12. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Sivas Gençlik Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Ordu Akademi Spor Kulübü ise evinde Arhavi Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.