ALMANYA'NIN EN YAKIŞIKLISI BİR TÜRK

Almanya'nın doğusunda yapılan güzellik yarışmasında ülkenin en güzel erkeği Mete Kaan Yaman seçildi.

Mecklenburg Vorpommern Eyaleti'nde bulunan Linstow kentinde yapılan "Misses ve Mister 2009/2010 Güzellik Yarışması'na "Bremen Güzeli" olarak katılan Mete Kaan Yaman (23), 16 adayı sollayıp birinci oldu.

Daha önce yapılan yarışmada "Bremen Güzeli" unvanını kazanan Metin Kaan Yaman, düzgün ve kaslı fiziği, güler yüzü ve kibarlığı ile jüriden aldığı tam notla podyumda 16 rakibini sollayıp Almanya'nın en güzel "Mister"i seçilirken yarışmada ikinci Ricardo Will, üçüncü de Aljoscha Burkhardt oldu.

Almanya'nın en güzel erkeği seçilen Mete Kaan Yaman, "Birinci olduğum için çok heyecanlı ve sevinçliyim. Beni yarışmaya sonradan dahil ettiler. Bremen`in en yakışıklısı seçileceğimi düşünmemiştim. Elbette ünvanımın tadını çıkartacağım ve eğitimimi de sürdüreceğim." dedi.

Boş zamanlarını spor yaparak geçirdiğini söyleyen Yaman, en çok ilgisini boks, futbol ve koşu sporlarının çektiğini söyledi.



Kadınlar kategorisinde ise "Misses 2009/2010" Cathrin Durakovic (28) olurken, 2. Daniela Rischwida ve 3. Kamika Sirot seçildi.