Alanyaspor - Antalyaspor maçı Canlı izle

Alanyaspor Antalyaspor maçı canlı canlı yayın linki, Alanyaspor Antalyaspor maçını canlı izle, Alanyaspor Antalyaspor maçı hangi kanalda, Alanyaspor Antalyaspor canlı yayın linki, Alanyaspor Antalyaspor maçı saat kaçta, Alanyaspor Antalyaspor maçı hangi gün, Alanyaspor Antalyaspor maçının hakemi kim...

Spor Toto Süper Lig'in 33. Hafta karşılaşmasında 52 puanlı Aytemiz Alanyaspor, Antalya derbisinde 47 puanlı Fraport TAV Antalyaspor'u sahasında konuk ediyor.

Ligin ilk devresinde Antalyaspor, sahasında Alanyaspor'u 3-0 mağlup etmişti. Antalya derbisinin rövanş maçında ise bu kez ev sahibi Alanyaspor olacak. Ligde 6'ncı sıraya kadar yükselen Alanya ekibi, Avrupa Kupalarına katılmak adına puan kaybı yaşamak istemiyor. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun yöneteceği Antalya derbisi Bahçeşehir Okulları Stadyumunda oynanacak.

Alanyaspor - Antalyaspor maçı hangi kanalda?

Turuncu-Yeşilli Alanyaspor ile Kırmızı-Beyazlı Antalyaspor arasında oynanacak olan Cumartesi gününün bu ikinci maçını saat 16:00'da yayıncı kuruluş olan Digitürk'ün Bein SPORTS 1 kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

Beinconnect üyesi iseniz cep telefonunuzdan, tabletten BeinConnect uygulaması aracılığıyla veya web sayfası üzerinden yayını izleyebilirsiniz. Öte yandan Alanyaspor Antalyaspor maçı canlı yayın linki ya da Alanyaspor Antalyaspor maçı canlı izle şeklinde yapacağınız aramalar ile maçı kaçak maç yayını yapan sitelerden de izleyebilirsiniz.

Alanyaspor - Antalyaspor maçı canlı yayın linki

Bu sezon oynadığı maçlarda 15 galibiyet 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan Aytemiz Alanyaspor ile 13 galibiyet 8 beraberlik ve 11 mağlubiyet alan Fraport TAV Antalyaspor arasında oynanacak karşılaşma için internette kaçak maç yayını linki bulabilirsiniz.

Arama motorlarını kullanarak Alanyaspor Antalyaspor maçı için kaçak canlı yayın linki dağıtan ancak yasal olmayan birçok siteye ulaşabilirsiniz. Bu siteler üzerinden izleyeceğiniz maçlarda yayın donma, sürekli reklam çıkması ya da yayının kesilmesi gibi ihtimaller bulunmaktadır.