Ak: Bizler bu hikayenin en büyük kahramanlarıyız

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı 97. İlçe Danışma Meclisi toplantısını İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı 97. İlçe Danışma meclisi toplantısı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, İl Başkanı İshak Âlim, Rize Belediye Başkan Vekili Muhittin Aydın Bilsel, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensuplarının katılımıyla İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Merkez İlçe Başkanı Burak Ak: “Köprünün üstünde ev yapılmaz yıkarlar ne olacak manzarası güzel deriz derler ki buranın geçmesi güzel, kalması değil. Bizlerde bütün teşkilat mensuplarımız ile birlikte göreve geldiğimiz ilk günden bu yana emanetimizi bir gün teslim edeceğimizi, teslim ederken de bayrağımızı en yukarıda teslim etme gayretiyle mücadelemizi verdik ve vermeye devam ediyoruz. Bizler isimsiz kahramanlarız. Bundan 100 Yıl önce gerçekleşen Çanakkale savaşını bugün andığımızda aklımızda sembolleşmiş 4-5 tane isim gelir. Ama her birimiz biliriz ki, bu 4-5 ismin yanı sıra orada kahramanlık destanı yazan yüzbinlerce askerimizin şanlı mücadelesi var. Bizlerinde partimizin kuruluşundan bugüne kadar partimiz için yaptığımız çalışmaları, verdiğimiz emekleri belki de hiçbir tarih kitabı yazmayacak veya adımız geçmeyecek ama bizler bunu bilerek bu yola başımızı koyduk. Bu yolda çocuklarımıza ve torunlarımıza muazzam bir miras bırakmak için bu kadar çaba sarf ettik. Cumhurbaşkanımız zalimin karşısında dünya 5 ten büyüktür diye haykırırken bizlerde bulunduğumuz mevkilerde Cumhurbaşkanımızın omuzlarından yük almak için mücadele ettik. Yani bizler bu hikâyenin en büyük kahramanlarıyız." dedi.

Toplantı Belediye Başkan Vekili Muhittin Aydın Bilsel, İl Genel Meclis Üyesi Bayram Ali Çapoğlu ve Kendirli Belde Belediye Başkanı Alaettin Serdar’ın yatırımlarla ilgili sunumları ve sunumların müzakeresi ile son buldu.